Αποτελέσματα Εκλογών Κιναλ - Δήλωση Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ : Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα.

Μετά από 12 ώρες που ήταν ανοικτές οι κάλπες (με επιπλέον μια ώρα παράτασης) και συμμετοχή που έσπασε ρεκόρ με . Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Thetoc team published 05 δεκ. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα.

Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Î'ποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί
Î'ποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Μετά από 12 ώρες που ήταν ανοικτές οι κάλπες (με επιπλέον μια ώρα παράτασης) και συμμετοχή που έσπασε ρεκόρ με . Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν.

Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Thetoc team published 05 δεκ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Μετά από 12 ώρες που ήταν ανοικτές οι κάλπες (με επιπλέον μια ώρα παράτασης) και συμμετοχή που έσπασε ρεκόρ με . Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ.

Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής:

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Î
Î"ημοσκόπηση για ΚΙΝÎ'Λ: Μάχη ανάμεσα σε τρεις στον πρώτο from www.iefimerida.gr
Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής:

Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Μετά από 12 ώρες που ήταν ανοικτές οι κάλπες (με επιπλέον μια ώρα παράτασης) και συμμετοχή που έσπασε ρεκόρ με . Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Thetoc team published 05 δεκ.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Thetoc team published 05 δεκ.

Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Εκλογές 2019 - Î'ποτελέσματα στην Î'χαΐα: Ποιοι εκλέγονται
Εκλογές 2019 - Î'ποτελέσματα στην Î'χαΐα: Ποιοι εκλέγονται from www.ethnos.gr
Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Thetoc team published 05 δεκ. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν.

Thetoc team published 05 δεκ. Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Μετά από 12 ώρες που ήταν ανοικτές οι κάλπες (με επιπλέον μια ώρα παράτασης) και συμμετοχή που έσπασε ρεκόρ με . Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Έκλεισαν οι κάλπες στην μεγάλη πλειονότητα των τμημάτων για τις εκλογές του κιναλ μετά την άτυπη παράταση λόγω της υψηλής προσέλευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν.

Αποτελέσματα Εκλογών Κιναλ - Î"ήλωση Î"ραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠÎ'ΣΟΚ â€" ΚΙΝÎ'Λ : Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα.. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Στις 3 οκτωβρίου 2021 συνεκλήθη η κεντρική επιτροπή του κινήματος αλλαγής, με σκοπό να λάβει αποφάσεις για τις εσωκομματικές εκλογές. Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ.